rfcom logo
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Εταιρική Περιγραφή
Η RFCOM αποτελεί μία αμιγώς ελληνική και ταχέως αναπτυσσόμενη εισαγωγική εταιρεία, εξειδικευμένη στα συστήματα ασφαλείας. Η δέσμευση στο όραμά της, η μακροχρόνια εμπειρία και η βαθιά τεχνογνωσία στην εμπορία και την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, συμβάλλουν τα μέγιστα για την καθιέρωσή της ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Απευθυνόμαστε σε εταιρείες και τεχνικούς που απαιτούν άριστη σχέση ποιότητας και τιμής, αλλά και υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών. Απαντώντας στις προκλήσεις των νέων τεχνολογιών εκπαιδεύει τους τεχνικούς συστημάτων ασφαλείας υποστηρίζοντάς τους έτσι πρακτικά στον συνεχώς εξελισσόμενο τομέα των συστημάτων ασφαλείας και καθιστώντας την έτσι σαν έναν αξιόπιστο συνεργάτη. Η RFCOM κάνει μόνο χονδρική πώληση σε όλη την Ελλάδα.

Τομείς Επιχειρηματικής Δραστηριότητας
Εμπορία τεχνολογικά καινοτόμων προϊόντων και τεχνική υποστήριξη εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας. Παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (RFPRO GSM, τροφοδοτικών) για λογαριασμό της RFCOM, σε ευρωπαίους κατασκευαστές. Συμβάλει στην δημιουργία, μελετώντας πάντα τις ανάγκες σας, αλλά και βελτίωση - προσαρμογή υλικών σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς, σε συνεργασία με κορυφαίους προμηθευτές του εξωτερικού, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο και στη δική τους ανάπτυξη. Παραμετροποίηση εφαρμογών για συστήματα ασφαλείας, με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων και εύχρηστων λύσεων.

Στρατηγικοί Συνεργάτες - Προμηθευτές
Η RFCOM δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στην επιλογή των προμηθευτών της. Τα αυστηρά κριτήρια που θέτει διασφαλίζουν και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που εμπορεύεται. Είναι μία διαδικασία που περιλαμβάνει διαρκή έρευνα και μεθοδική ενημέρωση για τις εξελίξεις στον κλάδο.

Η Risco Group είναι μια εταιρεία που εδρεύει στο Ισραήλ και κατασκευάζει Συστήματα Ασφαλείας εδώ και 32 χρόνια. Η RFCOM έχει συντελέσει ενεργά στην ανάπτυξη αυτών, τους οποίους και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα. Αντιπροσωπεύουμε τον Ιταλικό οίκο SIRSEN – SIMA και πιστεύοντας σε αυτόν καλύψαμε την περιμετρική ασφάλεια με τους καλύτερους αισθητήρες του χώρου. Ακόμα εισάγουμε υλικά περιμετρικής προστασίας του παγκόσμιου ηγέτη OPTEX καθώς και του ιταλικού οίκου CST EUROPE για τις ασύρματες λύσεις και όχι μόνο. Η εταιρεία DAHUA από τις πλέον αναγνωρισμένες στον τομέα του CCTV διαθέτει κάμερες με τεχνολογία αιχμής, υπέρ-υψηλής ανάλυσης και ποιότητας. Μια ακόμα εξέχουσα εταιρεία του τομέα είναι η HIKVISION με προϊόντα που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις, ενώ η VIDEOTREND, με έδρα την Ιταλία, παρέχει τις δημοφιλέστερες λύσεις. Η Πολωνική MPL, μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή κατασκευάστρια εταιρεία, διαθέτει μεγάλη γκάμα καμερών που βρίσκονται στην διάθεσή σας. Τεχνολογίες καμερών IP, HDCVI, HD TVI, AHD. Στην κατηγορία Starlight διαθέτουμε με τον βραβευμένο οίκο Tiandy μοναδικές λύσεις σε IP κάμερες «που βλέπουν στο σκοτάδι».

image
Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της RFCOM έχει εξελίξει τη λειτουργικότητα των καταγραφικών της TVT, δημιουργώντας νέα πρότυπα στην ευκολία χρήσης. Στην RFCOM θα βρείτε ακόμα τα καταγραφικά των εταιρειών DAHUA και HIKVISION. Τα καταγραφικά αυτά παρέχουν τα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά για πλήρη έλεγχο και ευχρηστία.

image
Η εταιρεία Trikdis είναι ευρωπαϊκός οίκος που εξειδικεύεται στην κατασκευή και ανάπτυξη Communicators με τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά. Τα RFPRO GSM αποτελούν ιδιωτική ετικέτα της RFCOM και προωθούνται με υψηλούς δείκτες επιτυχίας στην αγορά. Έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εταιρείας σε ευρωπαίο κατασκευαστή, ώστε να προσφέρουν τη μέγιστη απόδοση στην επικοινωνία.

image
Η MW Power είναι, παγκοσμίως, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τροφοδοτικών με τεχνολογία αιχμής που καλύπτουν πλήρως εφαρμογές σε CCTV και ALARM. Πρωτοπορώντας πάντα εξελίσσουμε τα προϊόντα μας. Τα νέα αυτά προϊόντα κατασκευάστηκαν καθ' υπόδειξή μας και μετά από δικής μας μελέτη, σε συνεργασία με την MW. Στην γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνονται ακόμα τα υψηλής ποιότητας και δοκιμασμένα στον χρόνο UPS της εταιρείας IPS καθώς επίσης και οι μπαταρίες , που για πάνω από 8 χρόνια παρέχουν σταθερή ποιότητα κατασκευής. Βρείτε επίσης λύσεις με τα τροφοδοτικά του οίκου Delta, ενός καταξιωμένου κατασκευαστή με μεγάλη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα.

image
Αντιπροσωπεύουμε επιπλέον τον οίκο Lande καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες σας στον τομέα των Rack cabinets και με τα προϊόντα της Digitus μπορούν να σας εξασφαλίσουν μια άρτια και ολοκληρωμένη εγκατάσταση.

image
Είμαστε πρωτοπόροι στην κατασκευή καλωδίων CCTV. Η RFCOM κατασκεύασε σε συνεργασία με τον Ιταλικό οίκο της Micro Tec καινοτόμα καλώδια για την παγκόσμια αγορά, ειδικών προδιαγραφών με υψηλά standards που τέθηκαν από το τεχνικό τμήμα της. Συνεχίζοντας την μελέτη προχωρήσαμε και σε νέου τύπου καλώδια ανιχνεύοντας πάντα την ανάγκη για ουσιαστικές λύσεις στις εγκαταστάσεις σας.

image
Στον τομέα του Access κατασκευάσαμε και παραμετροποιήσαμε δικό μας λογισμικό που σε συνδυασμό με τα υλικά της IRN ευρωπαϊκής κατασκευάστριας εταιρείας δώσαμε πολλαπλές λύσεις και επιλογές χρήσης. Στα δικτυακά προϊόντα συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους κατασκευαστών Access Control όπως SOYAL και SES. Στις ηλεκτρονικές κλειδαριές προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις επιλέγοντας τον πολωνικό οίκο Bira.

image
Ένα ακόμα "έξυπνο" υλικό της παλέτας μας είναι τα προϊόντα της Fibaro που με την ευελιξία εγκατάστασής τους σας δίνουν την δυνατότητα να παρέχετε στους πελάτες σας το "smart home".

Στο εταιρικό site www.rfcom.gr εκτός από το σύνολο των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, παρουσιάζονται άρθρα που έχει δημοσιεύσει η εταιρεία στον κλαδικό περιοδικό Τύπο, αλλά και πληθώρα τεχνικών λύσεων. Στόχος και μέλημα της RFCOM είναι να προσαρμόσει το τεχνολογικό μέλλον στις απαιτήσεις του παρόντος. Να παρέχει καινοτόμα προϊόντα και εξειδικευμένες λύσεις, τα οποία στα χέρια των πελατών μας θα αποτελούν ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. RFCOM connecting the future.
close
loading...